Memphis Depay posarà fi a un any mig com a jugador blaugrana (EFE)
Barça

Els detalls de l'acord entre Barça i Atlètic de Madrid per Memphis

El Barça percebrà tres milions fixos i un de variable pel neerlandès i tindrà una opció de compra a l'estiu per Carrasco

Redacció Esport3Actualitzat

El culebrot Memphis Depay toca a la seva fi. Aquest dimecres s'han precipitat els esdeveniments després que el davanter neerlandès no s'ha presentat a l'entrenament de la tarda. El Barça ha confirmat un principi d'acord amb l'Atlètic de Madrid pel jugador a canvi de tres milions d'euros fixos i un de variable. 

El club blaugrana no podrà incorporar Carrasco aquest hivern, però si que podria fer-ho a l'estiu, ja que l'operació inclou una opció de compra per Carrasco per menys de 20 milions. El belga acaba contracte amb els "colchoneros" el juny de 2024.

Memphis ha volat aquest dijous a primera hora cap a Madrid per passar la revisió mèdica: 

Via per inscriure els contractes pendents

Amb la venda de Memphis, el Barça es desprèn d'un element amb el que no comptava massa Xavi i s'estalvia la seva fitxa, a més d'ingressar una quantitat per un jugador que va arribar gratis fa dos estius. El Barça confia que la venta de l'ariet serveixi per inscriure els nous contractes d'Araujo, Iñaki Peña, Gavi i Balde, aquests dos últims encara amb fitxa del filial.

En un any i mig, Memphis ha jugat un total de 42 partits amb el Barça, marcant 14 gols i repartint 2 assistències. La Supercopa d'Espanya, guanyada aquest diumenge, és l'únic títol de Memphis com a jugador blaugrana. Un títol en el qual no hi va intervenir.

Anar al contingut