Marc Navarro, celebrant el seu gol amb els companys (EFE)
Espanyol

Marc Navarro, l'última sensació de l'Espanyol, pendent de renovació

El jugador del filial ha tingut una estrena sonada amb el primer equip: dos gols en dos partits. Acaba contracte al juny, però les negociacions estan avançades

Actualitzat

Dos partits, dos gols. Aquest és el balanç del jugador del filial Marc Navarro amb el primer equip de l'Espanyol. Gols, que a més s'han traduït en victòria per a l'equip blanc-i-blau, que ara és novè i mira cap amunt després d'una victòria de prestigi contra el Sevilla.

Navarro és l'últim jugador del filial d'arribar a l'òrbita del primer equip blanc-i-blau. A Quique Sánchez Flores no li ha tremolat el pols a l'hora de donar l'alternativa als jugadors joves i ho ha demostrat amb Marc Roca, Óscar Melendo o Aarón Martín.

La recaiguda de Víctor Sánchez mentre s'escalfava abans del partit contra el Granada va possibilitar l'estrena de Navarro, de 21 anys, i que va haver de superar una greu lesió la temporada passada, de la qual s'ha restablert totalment.

La nova sensació de l'Espanyol acaba contracte el mes de juny, però no hi ha por que marxi: hi ha una clàusula de renovació automàtica i el club té molt avançades les negociacions per polir els detalls. L'acord es podria anunciar en breu, igual que el de Melendo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut