Barça

Luis Enrique: "Seguim sent candidats a tot, però és evident que hem de millorar"

Un entrenador del Barça a la defensiva assegura que ha pres nota dels problemes de l'equip i que no cal preocupar-se. Confirma que Iniesta i Umtiti estan a un pas de rebre l'alta

Actualitzat

Luis Enrique ha parlat per als mitjans com és habitual en la prèvia de l'Hércules - Barça de Copa del Rei d'aquest dimecres. Aquestes són les seves respostes més destacades:

Anoeta preocupa?: "Vam tenir més premi del que vam merèixer, vam guanyar un punt i forma part del futbol. És evident que hem de millorar i ser més regulars, però no veig cap signe per preocupar-me excessivament. Seguim sent candidats a tots els títols, però és evident que hem de millorar. Ho sabem tots. Ens falta regularitat però no hem d'exagerar."

Onze jugador amb descans: "A uns els he donat dos dies i a d'altres els n'he donat un. És normal tenint un planter i un calendari com els que té el Barça. És una eliminatòria que per norma els que tenen menys minuts en tindran més. No m'han de demostrar res; ho han d'aprofitar i gaudir."

Iniesta: "L'Andrés està a l'espera que li donin l'alta, però és una cosa formal perquè ja s'entrena amb normalitat i jo considero que ja està a disposició. Si no estigués sancionat a la Copa jugaria demà."

Chapecoense: "És una tragèdia enorme. Cal una investigació acurada per comprovar que s'han complert totes les normes de seguretat. Ho lamentem i acompanyem en el dolor els familiars."

Permís a Aleix Vidal: "En principi està disponible per anar convocat. No tinc per norma fer públiques les converses amb els jugadors."

Alcácer: "Deixeu una mica tranquil Paco Alcácer. Ja n'hi ha prou de posar pressió sobre un jugador que no té gaires minuts. El que seria ideal seria deixar créixer un jugador que té pocs minuts. Tard o aviat ens ajudarà, tinc plena confiança en ell."

Sacrifici del joc del mig del camp: "Quan els resultats no acompanyen surten els bolets. El perfil de jugadors condicionen la manera d'atac. Nosaltres tenim molta pólvora a dalt i tendim a voler anar molt ràpid. Mirem de contrarestar-ho però no hem canviat les nostres senyes d'identitat, que ens han donat molts títols fins ara." 

Umtiti i Mathieu: "Busquem que els jugadors es recuperin al més aviat possible. Si no hi ha comunicat mèdic és que a la recuperació de Mathieu encara li falta una mica. No sóc metge i en no puc donar detalls. Umtiti s'ha entrenat amb nosaltres i estem a l'espera que rebi l'alta". 

Planter:  "Segueixo opinant que el planter és el millor que he tingut mai, però l'entrenador continua sent el mateix 'paquet'". 

Falta de regularitat: "Tinc infinitat de teories que anem mirant de comprovar i corregir. Són molts factors, alguns es repeteixen."

Problema d'actitud a Anoeta? "El problema el tenim ara mateix a Alacant. Ja he parlat de manera extensa del que va passar a Anoeta."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut