Barça

Luis Enrique: "Ha estat un final de temporada espectacular"

El tècnic del Barça ha assegurat que la temporada ha estat espectacular i que el de Copa és el partit de la temporada on "hem pres més decisions"

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique, ha confessat que està molt content amb el títol de Copa del Rei i amb el doblet aconseguit. El tècnic, sobretot, ha destacat que "ha estat un final de temporada espectacular, no només pels últims partits de Lliga, sinó també per la final de la Copa del Rei". Preguntat per un titular per definir la temporada, Luis Enrique n'ha escollit un de clar: "Acollonant." 

La partit "ha estat difícil, amb molts minuts amb un jugador menys, però avui l'equip ha estat de 10, tot el que hem treballat ens ha servit per guanyar la Copa", ha afegit. A més, "hem defensat molt bé i està clar que l'equip està fet de campions, felicito els jugadors, que han d'estar orgullosos de pertànyer a l'equip". 

En aquest partit tan accidentat, marcat per l'expulsió de Mascherano, l'asturià confessa que "ha estat el partit de la temporada on hem pres més decisions. Crec que hem estat bé i els canvis ens han donat un plus". Després del doblet, Luis Enrique assegura que està molt content al Barça i a Barcelona perquè es considera "un català més, no em puc sentir més valorat i estimat que aquí".

Sobre Suárez, el tècnic blaugrana explica que té "una lesió muscular, però fins que els metges no l'avaluïn a Barcelona, no sabrem ben bé l'abast del que té".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut