Futbol

Luis Enrique: "És evident que el llistó està molt alt, però l'equip està pensat per assumir reptes"

El tècnic blaugrana considera que ha arribat el moment més complicat de la temporada i insisteix que veu l'equip prou bé per superar la pressió

Actualitzat

Luis Enrique ha fet aquest divendres la roda de premsa prèvia al viatge del primer equip del FC Barcelona a Sevilla per enfrontrar-se al Betis (20.30). El tècnic s'ha mostrat conscienciat, i ha parlat per tots els seu jugadors, que han arribat al punt de màxima exigència de la temporada, amb tres partits que els cal guanyar per ser campions de Lliga.

El Betis, complicat

"És un equip que ha sabut canviar una dinàmica dolenta, sobre tot gràcies als homes de dalt: tenen bons davanters i bones bandes. És un equip al qual li agrada molt el joc directe i et poden desbordar. Però intentarem que no passi, el seu plantejament no ha d'afectar el nostre. Tinc la sensació que serà difícil, però no el que més del que ens queda. Tenim tres partits difícils, i dos són fora."

Un equip salvat

"Sé per experiència que pot ser un estímul no jugar-s'hi res. A nosaltres ens és igual, perquè tenim un objectiu i hem de guanyar sí o sí."

Maletins

"Jo no n'he vist mai, però encara sóc una mica ingenu i vull creure que no existeixen."

L'actitud dels rivals

"No tinc constància que hi hagi un interès especial per impedir-nos guanyar la Lliga i no ho crec. Però entenc que tot jugador té un cor per a uns colors, fins i tot dins la professió, però això no ens ha d'afectar. La Lliga al final la guanyarà el millor."

Una setmana diferent

"Arribem molt bé al partit. Ha estat una setmana diferent, hem pogut tenir dies de descans i fer més entrenaments. Marxem amb bones sensacions i amb ganes de guanyar el Betis, sabent que serà difícil, especialment perquè és fora de casa."

El doblet

"Vam començar la temporada per guanyar tres títol i ja només ens en queden dos. Està clar que aquest equip està pensat per assumir reptes, i és evident que ara el llistó està molt alt, per les dues setmanes que no vam estar al nivell i ens van costar tants punts. Però sabem el que significa ser al Barça, i ho hem d'assumir."

Moral

"Veig l'equip molt bé en els entrenaments, per mentalitat i per ambient. Es fan dinars en grup sempre que es pot i seguim amb la idea de guanyar. Sóc optimista."

Saúl

"Tinc per norma no parlar de jugadors que no depenen de nosaltres. Els rumors els deixo estar. Hi ha jugadors molt bons a la galàxia del futbol."

La competència

"Veig difícil que els altres dos equips perdin, ho haig de reconèixer, igual que penso que ells veuen difícil que perdem nosaltres. Hi ha una pressió en tot això que és part del joc, i qui millor la superi pot ser el campió."

El sotrac

"Mai vam plantejar cap sotrac en el pla de ruta, ni al principi de la temporada. Però aquest esport és així. Ens hem passat la Lliga dient que fins que no siguis campió matemàticament no es pot dir res, i no se'ns creien, però és el que ha passat. Analitzant els partits que van anar malament, crec que fins i tot vam tenir mala sort, i espero que no es repeteixi. Però com més partits jugues, més factors es donen i sempre hi ha situacions imprevisibles."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut