L'RFEF suspèn la fase d'ascens de Tercera Divisió (@FTerceraCanaria)
Futbol

L'RFEF suspèn els partits de la fase d'ascens de Tercera Divisió

Aquest diumenge, resultat negatiu en els nous tests realitzats als jugadors del CD Marino

Redacció Esport3Actualitzat

L'RFEF ha suspès els partits d'aquest cap de setmana corresponents a la fase d'ascens de Tercera Divisió. La decisió s'ha pres després de detectar tres positius de Covid-19 al CD Marino. La Federació ho ha comunicat un cop tots els equips eren a Madrid per disputar els partits. En un primer moment, tots els jugadors van donar negatiu, motiu pel qual es va permetre que es desplacessin fins a la capital espanyola.

 

 

La federació ha informat les autoritats sanitàries, en aquest cas a la Comunitat de Madrid, així com les autoritats esportives del govern d'Espanya i del govern madrileny. El CD Marino s'havia d'enfrontar al Linares Deportivo, i el CD Lealtad havia de jugar contra el CD Alcoyano.

 

ÚLTIMA HORA

Aquest diumenge, els nous test per detectar la Covid 19 realitzats a l'expedició del CD Marino desplaçada a Madrid per jugar una fase d'ascens a Segona B, han donat negatius, inclosos els dels tres jugadors que aquest dissabte van donar positiu. La Federació Espanyola de Futbol els ha confirmat els resultats d'aquestes proves realitzades ahir a la nit a les 30 persones que formen l'expedició que l'equip havia traslladat a Madrid. Tant les PCR com unes proves moleculars han estat analitzades a l'hospital madrileny Gregorio Marañón, amb resultat negatiu. El club havia mostrat la seva sorpresa amb el positiu detectat a tres jugadors. En les proves realitzades el dijous abans de marxar de viatge tota la plantilla va donar negatiu i s'havien complert amb tots els protocols de seguretat. L'expedició de Tenerife roman aïllada des d'ahir i durant el dia es determinarà que passarà amb la competició. 

Anar al contingut