De Zerbi abraça Mitoma al final d'un partit del Brighton
De Zerbi abraça Mitoma al final d'un partit del Brighton
futbol

L'ona expansiva de l'últim trasbals al Brighton arriba a Barcelona

El tècnic De Zerbi ha confirmat la lesió del seu extrem esquerre titular, amb qui comparteix haver entrat al radar del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Trasbals important al Brighton & Hove Albion. L'entrenador Roberto De Zerbi ha confirmat aquest dimarts la lesió del seu extrem esquerre titular, Kaoru Mitoma, per al que resta de temporada. Una lesió a l'esquena farà que el davanter internacional estigui de baixa els pròxims tres mesos. El pròxim partit que es perdrà, el segon després de la seva absència en la jornada passada de Premier League, serà la visita del Wolverhampton corresponent als vuitens de la Copa.

El ressò d'aquesta mala notícia per a les "gavines" ha arribat a Barcelona. El japonès i el seu tècnic italià comparteixen des de fa un temps el fet d'estar al radar blaugrana. A un culer com Ansu Fati, cedit al conjunt del sud d'Anglaterra fins a finals de temporada, el contratemps de Mitoma l'obliga a fer el pas endavant que espera De Zerbi. I més coneixent les altres afeccions que tenen en quadre la davantera de l'equip, com la del pitxitxi Joao Pedro o el veterà Danny Welbeck.

Ansu, tot i haver estat gairebé tres mesos a la infermeria, registra quatre gols i una assistència en 18 participacions. Quan falta poc per entrar al mes de març, el Brighton encara manté tres lluites obertes: la històrica eliminatòria d'Europa League contra la Roma, les aspiracions a la Lliga per tornar-se a colar en competició continental per segon any consecutiu i, per últim, la FA Cup.

Ansu celebra un dels quatre gols que ha marcat aquest curs amb la samarreta de les "gavines"
Anar al contingut