Ansu ja no ha de mirar els partits de les gavines des de la graderia
Ansu ja no ha de mirar els partits de les gavines des de la graderia
Barça

Dies que poden canviar la vida d'Ansu Fati

El davanter ha tornat aquest febrer a la disciplina del Brighton just quan De Zerbi sona amb més força com a futurible del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El destí pren camins del tot inesperats. Ansu Fati podia pensar que marxar cedit a la Premier League era una manera de reclamar el seu lloc a Can Barça, però poc es podia esperar que conviuria amb un dels aspirants a ocupar la banqueta del Camp Nou la temporada vinent.

El nom de Roberto De Zerbi ressona amb força per rellevar Xavi Hernández i a mitja setmana el club blaugrana es va reunir amb els agents de l'italià. Aquest dissabte el diari As fins i tot afirma que els representants, que són els mateixos de Ronald Araujo, se'n van anar prometent que negociarien amb el Brighton un acord per esquivar la clàusula de sortida del tècnic, d'uns deu milions d'euros.

Mentrestant, Ansu ha tornat aquest febrer a la disciplina de les gavines en el moment clau de la temporada. Després de 69 dies aturat per una lesió als isquiotibials, l'internacional ha tornat aquest febrer per mirar d'ajudar el Brighton a complir els objectius del curs: arribar el màxim de lluny a l'Europa League --de moment, són un dels vuit equips classificats directament per als vuitens-- i intentar igualar (o millorar) la sisena posició de la temporada 2022-23.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ansu Fati (@ansufati)

Actualment són novens, però els especialistes en futbol internacional expliquen que De Zerbi té trucs amagats. Ansu el vol seduir deixant a Anglaterra algun més dels quatre gols que porta fins ara. Del rendiment que ofereixi en pot dependre el seu futur fora de les illes Britàniques.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut