Ansu Fati té tocat el bíceps femoral i estarà almenys tres mesos de baixa (EUROPA PRESS)
barça

El diagnòstic d'Ansu Fati empitjora: té una lesió molt greu al bíceps femoral

El jugador ha passat per la ciutat esportiva, on després de diverses proves se li ha diagnosticat una lesió més greu de la que es creia que tenia

Redacció Esport3Actualitzat

Cada minut que passa el diagnòstic d'Ansu Fati té més mala pinta. El jugador es va deixar caure als vint minuts de joc en la visita del Brighton al camp del Nottingham Forest i inicialment es va creure que era una lesió al bessó. Dies després, en la prèvia de Champions, l'entrenador del conjunt anglès, Roberto De Zerbi, feia saltar les alarmes assegurant que Ansu Fati estaria "molt temps de baixa".

Els presagis de De Zerbi anaven ben encaminats. Segons ha pogut saber TV3, la lesió d'Ansu Fati és més greu del que es pensava. El jugador del Barça, enguany cedit al Brighton, s'ha sotmès a diverses proves aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i els serveis mèdics del club han pogut comprovar que Fati té una lesió molt greu al bíceps femoral.

I el que és pitjor: aquesta lesió no té res a veure amb els problemes que l'han mantingut apartat dels terrenys de joc durant mesos. Tal com apuntaven les primeres informacions, Ansu Fati estarà, com a mínim, tres mesos de baixa.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut