Esports, bàsquet, NBA

L'NBA no escolta LeBron James i no li deixa fer servir la màscara negra

L'NBA no ha escoltat els desitjos de la seva gran estrella, Lebron James, i li ha prohibit portar la màscara negra que tant li agrada. El jugador dels Miami Heat necessita una protecció per al seu nas fracturat, però la Lliga l'obliga a fer-ne servir una de més clara aquest dissabte davant Orlando.

LeBron James amb la màscara negra. (Foto: Reuters)

LeBron James, amb una fractura al nas, va portar dijous davant els Knicks una màscara de grafit negra que va causar furor. Tot i l'èxit entre companys i públic, l'NBA li ha demanat que faci servir una protecció més tradicional i clara en el partit d'aquest dissabte que enfrontarà  Miami i Orlando.

LeBron va mostrar la seva disconformitat amb la decisió, intentant obtenir l'autorització de la Lliga per fer-la servir ja que li agrada la seva lleugeresa, forma, estil i fa conjunt amb l'equipament del seu equip. Finalment, n'haurà de fer servir una de més clara que ja tenia preparada, tot i que ja està pensant com personalitzar-la.

No és la primera vegada que l'NBA demana als jugadors que utilitzin màscares més clares. Ja va passar la temporada passada amb el jugador de Cleveland, Kyrie Irving i el 2012, amb Kobe Bryant.