Barça

Lluís Venteo relleva Ferran López com a cap de Seguretat

Lluís Venteo ha estat anunciat oficialment com a nou director de Seguretat del Barça en substitució de Ferran López, excap dels Mossos durant el 155. L'episodi dels incidents patits per Ronald Koeman, i alguns jugadors, a la sortida de l'estadi el dia del clàssic van precipitar el seu relleu

Laia Tudel/Xavi Lemus

Poc ha durat l'etapa blaugrana de Ferran López, excap dels Mossos durant el 155 i amb una llarga trajectòria a la policia del país, com a màxim responsable de seguretat del club. Va ser fitxat per Joan Laporta arran de ser nomenat president, així va entrar al club a començaments d'abril, i vuit mesos després ha deixat el càrrec. Diferents episodis, sobretot amb els incidents viscuts per Ronald Koeman i alguns jugadors el dia del clàssic, li van fer perdre la confiança dels màxims responsables de l'entitat fins a negociar una sortida pactada. El seu lloc també l'ocuparà un policia vinculat als Mossos com és Lluís Venteo, bon coneixedor dels dispositius de seguretat del Camp Nou els dies de partit.

Al costat de Venteo hi haurà Carles Viñas, com a adjunt a la direcció de Seguretat, i Jordi Sin, com a cap de Seguretat. Pel que fa al primer equip blaugrana es manté Rafa Soldado com a màxim responsable. Ell és l'encarregat d'organitzar la seguretat de la plantilla blaugrana en el dia a dia a la Ciutat Esportiva i durant tots els desplaçaments i partits al Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut