Barça

Lionel Messi, protagonista d'un acte d'Unicef amb nens d'onze col·legis de Barcelona

El davanter argentí del Barça Lionel Messi ha estat el protagonista aquest migdia d'una trobada amb 33 nens d'onze col·legis de Barcelona, en un acte organitzat per Unicef, en el qual Messi ha satisfet la curiositat les joves assistents. L'actual Pilota d'Or ha assistit a l'acte com a ambaixador de bona voluntat de l'Unicef. L'acte, celebrat a la sala París del Camp Nou, forma part del programa "Enreda't", impulsat per l'organització humanitària i destinat a donar a conèixer la manca de drets que pateixen uns 100 milions de joves arreu del món. Responent a les preguntes dels nens s'ha vist el Messi més humà i natural.

Actualitzat
Messi ha explicat que els gols que celebra assenyalant el cel els dedica a la seva àvia. "Ella va ser la que em va portar a jugar a futbol, i no ha pogut viure res del que està passant. Ella m'ajuda i està gaudint de tot el que vivim la meva família i jo", ha explicat el jugador. Poques de les preguntes tenien el sentit habitual de les rodes de premsa i les entrevistes a què s'enfronta habitualment el jugador. Així, fins i tot li han preguntat per què pensa fer quan es retiri. El futbolista encara no ho sap.

Preguntat per si mai abandonaria el Barça, Messi ha reiterat el seu compromís amb el club i ha dit que vol quedar-s'hi "tota la vida" perquè aquesta és, segons diu, casa seva.

Moltes preguntes estaven relacionades amb la infància del futbolista. "Vaig començar a jugar a futbol perquè m'agradava. Més enllà que sigui la meva professió, segueixo jugant a futbol perquè gaudeixo amb la pilota. Encara veig aquest esport com un joc", ha explicat.

Solidaritat amb Haití


A l'acte s'ha pogut veure un vídeo del jugador en el seu viatge a Haití com a ambaixador de l'Unicef, per conèixer de primera mà els efectes del terratrèmol que va devastar l'illa. "Viure tot allò va ser maco però complicat. Era dur ser allà i veure-ho en primera personal. Hem de seguir ajudant perquè res d'això encara s'ha superat", ha recordat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut