França

L'exblaugrana Lilian Thuram anuncia la seva retirada del futbol per problemes cardíacs

El defensa francès Lilian Thuram, que als seus 36 anys és el jugador que més vegades ha jugat amb la selecció francesa, ha anunciat la seva retirada del futbol. L'exjugador del Barça, Juventus, Parma i Mònaco, sense equip en aquest moment, abandona els terrenys de joc encara que la malformació cardíaca que li van diagnosticar el mes de juny passat no és gaire greu. Thuram ha explicat en conferència de premsa que, a més dels seus problemes mèdics, les seves circumstàncies familiars han pesat en la seva decisió.

Actualitzat

"Volia ser el Maldini del PSG, però no serà possible. És trist acabar la carrera així", ha indicat qui va ser campió del món el 1998.

Thuram tenia previst fitxar pel PSG, abans que els metges li detectessin una malformació cardíaca el mes de juny passat. El jugador que més ha vestit la samarreta de la selecció francesa (142 partits) explica que quan el seu germà va morir en una pista de bàsquet el 1994 d'un problema cardíac es va fer proves a Mònaco, el seu equip de llavors, però li van dir que podia seguir jugant a futbol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut