Espanyol

L'Espanyol veu com la salvació es troba ara a 7 punts quan només resten 8 jornades

El futur de l'Espanyol a Primera es complica. Els blanc-i-blaus van deixar passar l'oportunitat de fer un pas cap a la permanència en empatar a 0 al camp del Numància. Resultat insuficient per a un Espanyol que juga prou bé i, a diferència d'altres moments de la temporada, genera força ocasions. Però els gols no arriben i la Lliga s'acaba. Queden 8 jornades i la salvació està ara a 7 punts. Els jugadors, però, han assegurat que continuaran lluitant fins al final. Tindran el suport de la seva fidel afició, que a Sòria va tornar a donar una lliçó de compromís i de fidelitat als colors

Actualitzat
L'empat de l'Espanyol al camp del Numància no ha estat l'única mala notícia de la jornada per als blanc-i-blaus. Tampoc no els van ser propicis la majoria de resultats dels seus rivals directes en la lluita per la permanència. És el cas de la inesperada victòria del Getafe al camp del Sevilla (0-1). Igualment, no interessava als pericos la victòria del Betis al camp del Racing. Josep Maria Nogués va debutar a la banqueta andalusa guanyant per 2-3 a El Sardinero.

El Mallorca també fuig del descens en imposar-se a l'Almeria per 2-0 i ara són els d'Hugo Sánchez els que es troben en una situació més delicada. Només la derrota de l'Sporting contra el València a El Molinón (2-3) complau els equips que estan en zona de descens. L'equip de Gijón, amb 33 punts, 7 més que l'Espanyol, marca ara la frontera de la salvació.

No reben cap gol 20 partits després

L'Espanyol va aconseguir davant el Numància deixar la seva porteria a zero després de 20 partits consecutius rebent, com a mínim, un gol en contra. L'última vegada que els blanc-i-blaus van aconseguir deixar el seu marcador en contra a zero va ser en la novena jornada davant l'Osasuna, amb triomf perico per 1-0. Des d'aleshores, han passat gairebé cinc mesos i mig. Curiosament, l'equip català va aconseguir en les primeres nou jornades deixar quatre vegades la porteria a zero.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut