Espanyol

L'Espanyol i Thievy es donen un marge de 48 hores perquè el davanter francès trobi un nou equip

Thievy Bifouma té 48 hores de marge per trobar un nou destí i trencar la seva relació contractual amb l'Espanyol, un nexe que no satisfà cap de les dues parts

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a la feina aquest dilluns. Una pretemporada més, Thievy serà el centre d'atenció aquests primers dies de treball. El jugador ha acabat la seva cessió a l'Almeria i té contracte amb els blanc-i-blaus fins al 2017. Però ni el davanter vol tornar ni el club el vol a la plantilla. Així que totes dues parts s'han donat un marge de 48 hores perquè el francès trobi un nou destí del seu gust.

Pel que fa als jugadors que sí que hi són, aquest dilluns al matí s'han dividit en tres grups. Un, a la Clínica Creu Blanca; un altre, al CAR de Sant Cugat, i el tercer, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquesta tarda hi ha programat un entrenament conjunt a la ciutat esportiva a les 19.00.

Amb la marxa de Sergio García i Diego Colotto, dos dels capitans de la temporada passada, el fins ara tercer capità Javi López es perfila com el proper portaveu del vestidor. El jugador s'ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta possibilitat. López espera que l'equip pugui superar la marxa de Garcia. "Ens hem de reinventar i tirar endavant", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut