Espanyol

L'Espanyol guanya el Sanse amb gols de Calleri i de RDT i es classifica per a la tercera ronda de la Copa del Rei (0-2)

L'Espanyol serà a la tercera ronda de la Copa del Rei després d'eliminar el San Sebastián de los Reyes per zero a dos en un partit plàcid per als homes d'Abelardo i on RDT debuta oficialment amb el gol de la sentència. Cap dels dos germans RDT ha estat titular en el partit disputat al Nou Matapiñonera

Imma CasaresActualitzat

Raúl ha esperat el seu moment a la banqueta de l'Espanyol i el seu germà, Rubén, ha fet el mateix des de la banqueta del Sansebastián de los Reyes. Per part de l'Espanyol, Andrés Prieto ha defensat la porteria en el que ha estat el seu tercer partit oficial. Els jugadors d'Abelardo han estan molt superiors durant el primer quart d'hora, però de mica en mica han anat cedint el seu domini al Sanse fins al punt que el seu davanter de referència, Joel Rodríguez, ha tingut dues bones ocasions per inaugurar el marcador. La primera, amb una rematada de cap al minut 16, i la segona amb un xut al minut 21. La jugada ha vingut precedida d'una badada de Bernardo. No ha estat fins al minut 34 que l'Espanyol ha tingut la primera ocasió del partit. Ha arribat amb un xut d'Iturraspe que ha sortit lleugerament desviat a la dreta de la porteria de Xabi Irureta. L'Espanyol s'ha avançat en el temps afegit de la primera part i ho ha fet gràcies a la qualitat tècnica de Melendo. L'extrem del planter ha fet una boníssima passada a Calleri i l'argentí ha definit amb molta classe per anar al descans amb el zero a un al marcador.

La segona part ha començat amb l'expulsió per doble groga de Pipe Sáez. El defensa ha deixat anar el colze sobre Pedrosa. I ha estat el lateral de Gavà qui en els minuts 54 i 55 ha disposat de dues ocasions per sentenciar. En els dos casos, Irureta ha acabat atrapant la pilota. El porter del Sanse ha estat el millor jugador de l'equip. En el minut 57 s'ha avançat a la rematada de Wu Lei.

En el minut 61, Raúl de Tomás ha debutat oficialment com a jugador de l'Espanyol. El davanter madrileny ha substituït Calleri i en el 69 ha tingut una bona ocasió per estrenar-se, però Irureta, evidentment, ha enviat a córner el seu xut. En el 75 una altra badada de Bernardo ha pogut suposar el gol de l'empat de Raúl Hernández i en 79 ha estat David López qui ha evidenciat, una altra vegada, que Irureta ha estat el millor jugador del seu equip.

El gol de la sentència estava reservat a RDT. Jugada de tiralínies entre Matías Vargas i Pedrosa que ha culminat Raúl de Tomás rematant a plaer. 24 minuts ha trigat RDT ha estrenar-se com a golejador blanc-i-blau i a presenciar com el seu nou equip es classificava per la tercera ronda de la Copa del Rei.

Finalment, Raúl no ha coincidit sobre la gespa amb el seu germà Rubén.