Barça

Les portades dels diaris destaquen l'última gesta del millor Barça de la història

El Barça de Guardiola ha escrit una pàgina d'or en la història del club. Tothom recordarà la fita d'aquests jugadors que han completat un 2009 perfecte. Van començar guanyant la Copa del Rei, després va arribar la Lliga, es tocava el cel amb la Champions però encara caurien dues Supercopes, la d'Espanya i la d'Europa. Ahir es va tancar el cercle amb el Mundial de Clubs. 6 de 6, un fet insuperable que recullen avui les portades dels diaris.

Actualitzat
"Si perdeu, continuareu sent els millors del món, però si guanyeu, sereu eterns." Aquest "eterns" apareix en algunes de les portades dels diaris d'aquest diumenge. És el cas de dos diaris d'informació general com "El Periódico" o "La Vanguardia". Pel que fa als diaris esportius, "Mundo Deportivo" i "Sport" coincideixen en el titular: "Campions del món". En canvi, a Madrid, el "Marca" i l'"As" prioritzen la victòria del Reial Madrid en la Lliga per sobre del triomf blaugrana, que apareix amb un destacat a la part superior en els dos casos.

Al diari "El País", foto de portada de Puyol aixecant la copa, la mateixa que apareix a l'"Avui", sota el titular "Campions del món". A "El Punt", també la mateixa foto i un titular semblant: "Els millors del món". Per la seva banda, "El 9 esportiu" mostra la imatge del mantejament de Guardiola destacant que "La glòria és això".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut