El mediàtic familiar propietari del PSG anuncia el fitxatge de Zidane
La figura de Zidane genera un debat molt encès a França (EFE)
Futbol

Les paraules del president de la Federació Francesa sobre Zidane generen una tempesta

Le Graët s'ha vist obligat a rectificar després de posar-se en contra Kylian Mbappé, estrella de la selecció, i Amélie Oudéa-Castera, ministra d'Esports

Actualitzat

L'anunci de la renovació de Didier Deschamps com a seleccionador francès porta cua, sobretot perquè Zinedine Zidane estava esperant torn -més o menys veladament- per ocupar el lloc de qui va ser el seu company a la selecció. I encara més perquè el president de la Federació Francesa (FFF), Noël Le Graët, va fer unes declaracions parlant de l'extècnic del Reial Madrid que van crear polèmica.

"Si Zidane marxa a entrenar al Brasil m'importa un rave. Que faci el que vulgui (...). Mai hem tingut tractes amb ell per entrenar la selecció francesa. Si m'hagués trucat aquests dies no li hauria agafat el telèfon. Per dir-li què? Bon dia, senyor, busqueu-vos un altre club, jo ja tinc un acord amb en Didier"    

Un dels primers a reaccionar va ser Kylian Mbappé, la gran estrella dels "bleus", que va demanar respecte per Zidane com a llegenda del futbol francès:

"Zidane és França. A una llegenda no se li falta al respecte"

 

Però la situació encara ha empitjorat més per a Le Graët quan la mateixa ministra d'Esports, Amélie Oudéa-Castéra, ha demanat al president de la FFF que s'excusi en públic per les seves paraules sobre Zidane.

 

 

Tot plegat complica més la continuïtat de Le Graët, que aquesta mateixa setmana ha de comparèixer a una auditoria del Ministeri d'Esports per respondre sobre unes acusacions d'assetjament sexual que pesen sobre ell.

Les disculpes de Le Graët

El president de la FFF no ha trigat a satisfer la petició de la ministra i aquest mateix dilluns ha emès un comunicat demanant excuses per les seves paraules: 

"Aquestes declaracions maldestres han creat un malentès. Vull presentar les meves excuses personals per aquestes declaracions que no reflecteixen gens el que penso ni la meva consideració pel jugador que va ser i per l'entrenador que és" 

 

Anar al contingut