Seqüència de l'enganxada d'Iñigo Martínez amb el tiktoker
Barça

L'enganxada d'Iñigo Martínez amb un tiktoker: la gota que fa vessar el got de l'assetjament als futbolistes del Barça a la Ciutat Esportiva

El defensa basc ha esclatat després de viure un desagradable incident amb un dels tiktokers que ronden a l'entrada del recinte blaugrana, un problema de difícil solució que fa la guitza a la plantilla blaugrana diàriament

Redacció Esport3Actualitzat

Iñigo Martínez ha protagonitzat una discussió amb un jove tiktoker mentre circulava amb el cotxe per l'exterior de la Ciutat Esportiva del Barça, després de l'entrenament de recuperació de la plantilla blaugrana. El futbolista basc ha aturat la marxa i li ha fet una forta reprimenda a l'adolescent que, suposadament, l'havia insultat:

Iñigo Martínez ha dit prou. És una situacio que s'ha viscut moltes vegades als exteriors de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'assetjament que pateixen els jugadors de la primera plantilla per part dels tiktokers és un fet recurrent i els joves busquen les reaccions dels futbolistes per fer-se virals a les seves xarxes socials. En aquesta ocasió, el jugador basc s'ha afartat del comportament del jove i l'hi ha recriminat.

A l'enregistrament es pot apreciar com el central baixa molt enfadat del seu vehicle i renya el menor d'edat:

"Escolta'm, qui és tonto? L'última vegada que em dius tu tonto! M'has sentit? L'última que em dius tonto. L'última que m'insultes. El teu amic, el mateix."

Els jugadors n'estan tips

La presència d'aquests joves als voltants de la Ciutat Esportiva s'ha convertit en habitual. Els futbolistes n'estan farts perquè no hi poden fer res i, si reaccionen, com en el cas d'Iñigo Martínez, encara acaben ajudant els seus assetjadors a fer negoci, amb un vídeo que de ben segur serà dels més virals.

No és el primer episodi desagradable que té com a protagonistes jugadors del Barça i alguns aficionats. Quan va arribar a la ciutat comtal, a Lewandowski li van robar un rellotge valorat en 70.000 euros mentre atenia uns seguidors des del cotxe. D'altra banda, Joao Cancelo, el mes d'octubre passat, va anomenar "pesats" uns "caçautògrafs" que revenien els trofeus que obtenien a Wallapop.

Amb tot, els futbolistes han d'anar amb compte i mantenir la calma perquè ara mateix s'exposen molt més que fa anys, quan els aficionats s'aplegaven a la porta del Camp Nou per fer-se una fotografia innocent amb els seus ídols i res no era viral. El que va començar com un simple fenomen fan ha anat evolucionant en un autèntic problema que deriva en situacions desagradables.

 

Anar al contingut