Dues captures del vídeo polèmic de Cancelo
Dues captures del vídeo polèmic de Cancelo
barça

Cancelo es defensa de la polèmica bronca amb aficionats a la ciutat esportiva: "Volen fer negoci"

El lateral del Barça exposa els motius de la seva ira i acusa els "nens" de seguir-lo també fora de les instal·lacions

Redacció Esport3Actualitzat

Joao Cancelo ha caigut de peu dret al Barça. Titular indiscutible, heroi de la remuntada contra el Celta i el nom que pot haver acabat amb l'etern càsting al lateral dret. L'única nota discordant en els 40 dies que porta a Catalunya ha estat la polèmica per l'episodi en què esbroncava uns joves a la porta de la ciutat esportiva blaugrana. Des del cotxe els retreia la insistència a demanar-li fotos: "Sou molt pesats".

Veient la polseguera que van aixecar les imatges virals calia aclarir la situació, i això és el que ha fet aquest dimarts al portal Maisfutebol. El lateral del Barça ha exposat els motius de la seva ira, acusant aquests fans de seguir-lo també fora de les instal·lacions d'entrenament:

"No són aficionats, són 'nens' de 20 anys que hi són cada dia, ja sigui fora del Centre de Formació, quan estic amb la meva filla en un parc o, fins i tot, fent un simple sopar amb la meva xicota." 

Acusa els "nens" de voler fer negoci 

Per Cancelo, aquests dies concentrat amb la selecció, l'estratègia d'aquestes persones és fer negoci d'autògrafs i objectes dels cracs:

"Demanen signatures en adhesius o camises meves per després vendre'ls. I això passa cada dia, i sempre amb la mateixa gent. És gent que no sap respectar l'espai dels altres."

N'hi ha prou amb una simple recerca per una concurreguda plataforma de compraventa entre particulars per comprovar que l'acusació de Cancelo té fonament: 

Una captura d'una samarreta de Cancelo signada pel jugador a la venta per Wallapop

Sense donar-li més importància i entenent que són inconvenients de la gran dimensió del Barça, l'ex del City demana respecte:

"Per a les persones que critiquen, primer intenteu esbrinar la realitat i després comenteu. Perquè els veritables aficionats sempre els respectaré. Cuideu-vos."

La relació entre jugadors i aficionats a la ciutat esportiva

El cert és que diàriament s'ajunten grups d'aficionats a la porta del complex Joan Gamper intentant interactuar amb els seus ídols. Una inversió de temps i paciència que donen per bona si, a canvi, en treuen una signatura, un vídeo o una simple salutació.

L'episodi de Cancelo no és el primer en què la situació deriva en malentesos, i, si no, que l'hi diguin a Lewandowski o Umtiti. Ni tampoc el Barça és l'únic club gran que conviu amb la no sempre fàcil relació entre jugadors motoritzats i els fans.  

 

Anar al contingut