PRIMERA DIVISIÓ

L'Atlètic de Madrid supera el Getafe amb un gol d'Hermoso al minut 89 (4-3)

Els "colchoneros" s'han sobreposat a l'expulsió de Felipe en un partit boig en què ha passat de tot

Agència / Redacció Esport3Actualitzat

Un gol de Mario Hermoso al minut 89 ha donat els tres punts a l'Atlètic de Madrid contra un Getafe que ha jugat més de mitja hora amb un home més, per l'expulsió de Felipe amb vermella directa.

La primera part ha estat una bogeria i ha acabat amb empat tres en el marcador. Festival de gols però també d'errors defensius. Els matalassers s'han avançat amb les dianes de Correa i Cunha i el Getafe ha aconseguit remuntar amb una rematada de Mayoral i dos penals transformats per Ünal. Els madrilenys també han gaudit d'un penal, però David Soria li ha aturat el penal a Luis Suárez. Amb tants gols i tants penals, el temps afegit ha estat de set minuts, aprofitats per Correa per fer el 3-3.

La segona part semblava que podia ser més tranquila, però una entrada terrible de Felipe a Arrambarri ha sacsejat el partit. Expulsat el defensa brasiler al minut 58, l'Atlètic de Madrid havia d'afrontar un panorama complicat. El Getafe ha començat a pressionar l'àrea rival, però l'Atlètic de Madrid no només ha estat capaç de mantenir el resultat sinó que ha aconseguit el gol de la victòria, gràcies a la rematada de Mario Hermoso després del llançament d'una falta lateral.