Waterpolo

L'Astralpool Sabadell guanya la seva cinquena Champions de waterpolo

A la piscina de Can Llong de Sabadell i amb el suport dels seus incondicionals aficionats, el Natació Sabadell ha aixecat la seva cinquena Copa d'Europa davant de l'equip grec de l'Olympiacos (13-11). L'equip vallesà s'ha tret l'espina de la final de l'any passat que va perdre a la tanda de penals contra el Kinef Kirishi a Rússia.

Miquel RibasActualitzat

A la piscina de Can Llong, el Natació Sabadell i l'Olympiacos han jugat un partit vibrant i molt disputat que s'ha decidit als últims cinc minuts. De bon començament les gregues gracies a dos gols consecutius de Bakling s'han posat al davant i han marcat el ritme del marcador.

Les sabadellenques sempre han anat a remolc i els empats s'ha anat succeint a 4, 5, 6, 7. Llavors Neushul ha fet el seu quart gol i ha avançat per primer cop les vallesanes. Ha esta un miratge, ja que l'Olimpiacos s'ha avançat de tres gols consecutius 8 a 11. Les jugadores de David Palma no s'han ensorrat i dos gols consecutius de Forca i Mati Ortiz han tornat a donar vida al Sabadell que li ha endossat un parcial de 5 a 0.

La jugada clau l'ha protagonitzada Laura Ester al parar un penal a Elefteria Plevritou amb el 10 a 11 quan faltaven tres minuts pel final.
Llavors la Sabadellenques han cregut en la remuntada i han escombrat les gregues amb tres gols consecutius de Neushul, Bea Ortiz i Maggi Steffens que no ha brillat en atacat, però ha fet un partidàs en defensa.

El Natació Sabadell ha aixecat la seva cinquena Copa d'Europa després de protagonitzar un partit de llibre.