Lamine Yamal agafant.se l'escut de la samarreta
Lamine Yamal agafant-se l'escut de la samarreta (EFE)
BARÇA

Laporta confirma el trencament del Barça amb Nike

La marca nord-americana ha contestat amb unes mesures cautelars que el club està estudiant

Redacció Esport3Actualitzat

Enmig de la incertesa sobre què passarà amb la samarreta del Barça la temporada vinent, Joan Laporta ha confirmat que el club blaugrana ha comunicat a Nike la seva intenció de trencar un contracte que expira el 2028. El president del Barça ho ha explicat en una videopòdcast de Barça Studios.

"A Nike els vam dir que, en base a uns incompliments que per a nosaltres eren flagrants, resolíem el contracte. Tenien 45 dies per compensar-nos, no ho van fer i els vam comunicar que resolíem el contracte. Ells van respondre amb unes mesures cautelars que encara no hem contestat. Ara estem estudiant la solució per aquestes mesures."


Laporta ha reiterat que Nike ha mogut fitxa per millorar les condicions, però de manera insuficient.

"Han intentat millorar el contracte, però han fet uns esforços que no són suficients perquè sabem que hi ha opcions al mercat que paguen més. En aquest sentit, estem convençuts que tindrem el millor contracte del món. Estem oberts a tot, però no podem tenir un contracte molt inferior al que paga el mercat. La nostra responsabilitat com a directius i executius de l'entitat és aconseguir el millor contracte. El més fàcil seria continuar amb Nike amb un contracte per sota del que paga el mercat, però a vegades el més fàcil no és el millor per al club."

El Barça treballa sense pausa per resoldre la situació de la manera més favorable possible. Sobre la taula, bàsicament, tres opcions: continuar amb Nike, canviar de proveïdor (Puma seria el més ben situat) o apostar per la fabricació d'una marca pròpia. Laporta no ha volgut parlar de data límit per prendre la decisió i ha dit que aquesta data la marquen les mateixes negociacions. 

200 milions per Lamine

Un altre tema que ha confirmat Laporta és l'oferta que van rebre per Lamine Yamal.

"Ens venen ofertes per jugadors com Lamine Yamal, de 200 milions d'euros, i hem dit que no. Perquè confiem en el noi, en la seva projecció esportiva, i no tenim la necessitat, al revès. Estem en un moment de recuperació econòmica i veient ja el final del túnel"

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut