barça

La indiscreta petició al Girona d'un Joan Laporta que tanca files amb Xavi

Mig de conya, mig seriosament, al màxim mandatari culer se li escapa un comentari que pot ser compartit per alguns barcelonistes

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta i Delfí Gelí s'han trobat en un acte de La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. Els presidents dels dos equips catalans de la Primera masculina han atès les càmeres del Tot es mou per valorar les dinàmiques dels seus respectius equips. Ha estat quan s'ha viscut un d'aquells moments 100% Laporta.

Després de la diplomàtica ensabonada a la increïble gesta dels de Míchel, el màxim mandatari blaugrana ha transmès una indiscreta petició al seu homòleg gironí:

"Ho esteu fent molt bé. Potser que afluixeu."

Una estona després ha matisat, entre rialles tant seves com de Geli, que el comentari feia referència a l'enfrontament directe de Montjuïc del 10 de desembre.

"Que afluixi contra nosaltres, que serà el partit més important que tenim a curt termini. Contra els altres que forci la màquina, perquè com a club català de futbol també me n'alegro dels èxits del Girona. Van molt forts i avui tenen un partit important."

Aquest dilluns la distància entre els dos equips pot ser de 6 punts, sempre que el Girona s'imposi a l'Athletic Club.

Precisament en el derbi català els dos conjunts lluiran el logotip de La Marató a la samarreta. Al llarg del mes de desembre, el Barça i el Llevant Les Planes se sumaran a la iniciativa a la Lliga femenina, mentre que l'Espanyol està previst que porti el pegat en dues jornades.

Laporta tanca files amb Xavi

Abans del Barça-Girona, però, els de Xavi han de redreçar el rumb a la Champions i a la Lliga. Començant per dimarts contra el Porto:

"El partit contra el Porto és important. Espero que ens puguem classificar per a la següent ronda de la Champions. Si ho aconseguim ens donarà moral per als propers partits contra l'Atlètic de Madrid i el Girona."

El president ha tornat a demostrar total confiança en l'entrenador de Terrassa: "El veig molt motivat, és un honor que sigui el nostre entrenador." Una forma de silenciar el debat generat pels resultats irregulars de l'equip i la difusió de les seves imatges amb Rafa Márquez, el tècnic del B.

Demana una conjura per Gavi

Finalment, Laporta ha reivindicat que el vestidor es conjuri per guanyar i dedicar les properes victòries al lesionat Gavi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut