Barça

La resposta de Xavi quan li treuen el nom de Rafa Márquez

Xavi sent "confiança total" de Laporta i Deco: "Estic més positiu que mai"

Redacció Esport3Actualitzat

La pressió a can Barça és màxima. La foto de la visita de Joan Laporta al vestidor del Barça Atlètic de Rafa Márquez aquest diumenge havia encès algunes interpretacions sobre un hipotètic relleu de Xavi per l'entrenador del filial blaugrana. En la prèvia del partit de Champions contra el Porto, a Xavi se li ha preguntat sobre aquesta trobada. I l'entrenador egarenc ha reivindicat el suport "en tots els sentits" que sent de la directiva del Barça.

Xavi insisteix que parla "cada dia" amb el president Joan Laporta i amb Deco, amb els quals té "bona amistat". I el president blaugrana ha tancat files amb Xavi aquest mateix dilluns des d'un acte de La Marató de TV3.

"Creuen en el projecte, en l'staff, no hi ha cap problema, noto confiança total", ha assegurat Xavi

Corrobora màxima confiança en ell i en el seu projecte: "Estic més positiu que mai. Crec molt en els futbolistes. Tinc fe cega en el treball, en l'equip, en el staff..."

Fins al punt que se li ha preguntat sobre la visita de Laporta a Palamós en el partit del Barça Atlètic de Rafa Márquez contra el Cornellà.

La resposta de Xavi quan li treuen el nom de Rafa Márquez
Laporta felicita el Barça B després de la victòria contra el Cornellà (FC Barcelona)

Xavi ha volgut apagar qualsevol interpretació possible sobre la foto de Laporta amb Márquez.

"Tinc una relació d'amistat amb Rafa Márquez, amb Deco, Laporta... No hi veig cap problema. Com fa amb el femení i les altres seccions. Si vols, et passo la nostra foto de cada partit amb el president."

 

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut