Gavi es queixa a terra després de lesionar-se (EFE)
Barça

Es confirmen els pitjors pronòstics sobre la lesió de Gavi

El club blaugrana especifica que el migcampista blaugrana té una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i que també té lesionat el menisc extern

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi va tornar de matinada a Barcelona després d'haver-se lesionat amb el partit de la selecció espanyola contra Geòrgia. Els serveis mèdics del club tenien pressa per examinar el genoll dret del jugador tan aviat com fos possible per determinar amb exactitud l'abast de la lesió.

 

Els pitjors pronòstics s'han complert. Segons el comunicat del club, Gavi té un trencament complet del lligament encreuat anterior del genoll dret i, a més, una lesió associada al menisc extern.  El comunicat afegeix que el jugador passarà per quiròfan en els pròxims dies.

El club no ofereix un temps aproximat de recuperació però, tenint en compte casos semblants, es podria establir en uns 8 mesos de baixa. O el que és el mateix, tota la temporada fora de competició. Una galleda d'aigua per a Xavi, que té en el jugador andalús un dels seus fixos del mig del camp.  

Després de fer-se oficial l'abast de la lesió, el club blaugrana ha mostrat la seva indignació perquè entenen que el tècnic de La Rioja hauria pogut dosificar Gavi quan la selecció espanyola ja havia aconseguit el seu propòsit de classificar-se per a l'Eurocopa amb la victòria contra Xipre. El Barça està convençut que Gavi es lesiona en l'entrada anterior a la lesió del jugador de Geòrgia i no s'expliquen com va poder tornar al camp. Fonts consultades per TV3 expliquen que en el salt posterior el genoll ja no li funciona perquè té el lligament trencat. Aquest dimarts es decidirà qui l'opera i quan.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut