Thierry Henry, entrenador de la selecció olímpica i sub-21 francesa, arriba al complex d'entrenament de la selecció EFE)
Futbol

La decisió del Reial Madrid que neguiteja Thierry Henry

El seleccionador francès Didier Deschamps ha confirmat que el Reial Madrid no cedirà els seus jugadors francesos per als Jocs Olímpics: Tchouaméni, Camavinga, Mendy i, possiblement Mbappé, es quedaran sense Jocs

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid impedirà a la Federació Francesa de Futbol (FFF) que convoqui cap dels seus jugadors per als Jocs Olímpics de París. Cal recordar que el club blanc té actualment tres francesos a l'equip, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga i Ferland Mendy

I encara en podria tenir un altre: Kylian Mbappé. Si el davanter francès signa amb el club blanc el proper estiu, aquesta decisió l'afectarà de ple. El capità de la selecció francesa ha dit diverses vegades que somiava disputar els Jocs Olímpics de París, aprofitant la norma que permet a cada equip inscriure tres jugadors per sobre del límit de 23 anys. Però els Jocs no formen part del calendari FIFA, i per aquest motiu el Madrid no té l'obligació d'alliberar els seus jugadors per a aquesta cita esportiva.

Henry vol Mbappé

El seleccionador de l'equip olímpic francès, Thierry Henry, ha explicat que la decisió sobre la presència de Mbappé als Jocs està "en mans del club" del jugador, sigui quin sigui en aquell moment, de manera que de ben segur que si el Madrid l'acaba fitxant, aquest veto li farà força la guitza.

Tot i la controvèrsia, Henry intentarà reunir-se amb tots els clubs:

"Sabia que molts clubs no ens prestarien els jugadors, sobretot els clubs estrangers, ja que els francesos ens ajudaran, però els estrangers ho rebutgen."

"Vaig veure el correu amb el veto del Reial Madrid i ja m'ho esperava. Però jo no em quedo amb el primer 'no'."

"Tots els jugadors volen anar als Jocs, així que intentarem parlar amb el club i veure què podem fer."

El seleccionador nacional francès, Didier Deschamps, ha explicat que ja fa temps que el Reial Madrid va comunicar la seva decisió:

"És una decisió que correspon al club, i si diuen que no, és no."

 

 

Anar al contingut