Hansi Flick, fotografiat amb una samarreta del Barça a les mans
Hansi Flick, fotografiat amb una samarreta del Barça a les mans (FCB)
barça

Hansi Flick dona pistes de com jugarà el Barça en el seu primer missatge

El nou entrenador del Barça demostra en les seves paraules de presentació estar ben informat del paladar dels culers

Redacció Esport3Actualitzat

Les primeres paraules com a blaugrana de Hansi Flick, pronunciades en anglès, han estat d'agraïment al FC Barcelona: "És un gran honor i també un somni signar contracte i treballar per aquest gran club". Reconeix estar "feliç" i delerós per començar a teixir el seu primer projecte fora d'Alemanya i fer-ho "en equip", en estreta col·laboració amb Deco i el president Joan Laporta. 

L'exseleccionador alemany no entrena des del mes de gener i des que va aterrar a Barcelona està atent a tots els detalls. Una de les coses que ha comprovat és que "tothom estima aquest club i fan el possible pel seu èxit".

Flick ha coincidit amb Frenkie de Jong a les instal·lacions del Barça:

Flick assegura que la seva filosofia i la del Barça encaixen molt i quan ha destacat dos elements que el caracteritzen ha demostrat estar ben informat del paladar dels culers: "Possessió de pilota i futbol ofensiu són aspectes que m'agraden. El Barça té un dels millors planters del món i el primer equip hi ha una bona barreja entre jugadors joves i experts." 

Primeres pistes de com jugarà el seu Barça. Flick no només ha estudiat castellà, i alguns mots de català. També s'ha documentat sobre l'ADN Barça.

Flick està convençut que pot reeditar els seus èxits al Bayern de Múnic: "M'agradaria seguir aquest camí a Barcelona", ha promès aquest entrenador de 59 anys que demana el suport dels culers.

La presentació davant la premsa de Flick serà el mes de juliol, a les portes de la pretemporada del nou Barça 24-25. El seu primer partit amistós, a la gira dels Estats Units, serà el 30 del mateix mes. Ni més ni menys que contra el City de Guardiola, amb qui comparteix el fet de ser els únics tècnics que poden presumir de sextet.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut