Pedri, en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona)
Barça

La confessió més estranya de Pedri a The Residency: "Sempre he volgut ser calb"

El jugador del Barça ha xerrat amb els aficionats a través de la xarxa social The Residency, una aplicació en què els usuaris poden fer preguntes en directe

Redacció Esport3Actualitzat

Els aficionats del Barça compten els dies per tornar a veure Pedri en acció. El canari podria reaparèixer als quarts de final de la Champions League després d'un mes de lesió, però mentrestant s'ha deixat veure als xats en directe de The Residency, on ha parlat amb els seus seguidors, a qui ha confessat que encara no té "data específica" per tornar.

Pedri ha aprofitat aquesta plataforma per donar suport a Iñigo Martínez després de l'incident del central amb un tiktoker:

"Entenc Íñigo. Al final tots tenim dies millors i pitjors, i no és agradable que t'insultin només per no fer-te una foto, un vídeo, o parar el cotxe, que moltes vegades ho fem. Amb respecte, tot és més fàcil."

Pedri "vol ser calb"

El canari ha abordat temes del tot imprevistos, com la seva confessió més estranya, que ha arribat quan un usuari li ha preguntat com es veu amb deu anys més. Pedri ha sorprès amb una resposta molt comentada a les xarxes:

"Jugant a futbol, bé, i una mica després, calb. Sempre m'he volgut quedar calb, no sé per què."

 

 

Anar al contingut