BARÇA

Frenkie de Jong i Pedri, amb la mirada posada a París

El neerlandès és qui més possibilitats té de participar en l'anada dels quarts de final contra el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Després de guanyar dissabte i de l'entrenament de recuperació de diumenge, avui el primer equip del Barça ha fet festa. De fet, els jugadors de Xavi no tornaran a la feina fins dimecres.

Però no tots han tingut el dia lliure. Els que estan lesionats continuen el seu pla de recuperació i avui s'ha vist entrar a la Ciutat Esportiva, per exemple, Frenkie de Jong i Pedri. Tots dos es van lesionar el mateix dia, el 3 de març a San Mamés, i tots dos encaren la recta final de la recuperació amb la vista posada al Parc dels Prínceps de París, on d'aquí a 10 dies el Barça jugarà l'anada dels quarts de la Champions.

Amb una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta, el cas del canari era el més complicat, però avui ni club ni jugador descarten que pugui viatjar a la capital francesa. Les sensacions del migcampista són bones, però tenint en compte el seu historial, tant ell com el club apostaran per la prudència a l'hora de tornar a jugar. I si cal esperar la tornada, que és al cap de sis dies, esperaran. El jugador no vol obsessionar-se amb cap data en concret perquè sap que podria ser contraproduent. 

Més segura sembla la presència de Frenkie de Jong. En el seu cas, es recupera d'un esquinç al turmell dret i, si no hi ha cap contratemps, pujarà a l'avió que durà l'equip a París.

De Jong i Pedri són dues peces clau en l'esquema de Xavi, però des que es van lesionar l'equip culer se n'ha sortit més que bé. Quatre partits, quatre victòries, amb protagonisme destacat de jugadors poc habituals com Sergi Roberto o Fermín.

Avui, per cert, també han anat a la ciutat esportiva Araujo i Christensen. No estan lesionats, però sí que tenen molèsties. En principi, tots dos seran a París per enfrontar-se amb el PSG de Luis Enrique. El Barça no ha de jugar cap més partit fins aquest de Champions i, per tant, tots plegats podran continuar les seves recuperacions amb més tranquil·litat. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut