Klopp reflectit en un mirall
El futur de Klopp no passarà per Montjuïc (Europa Press)
Barça

Jürgen Klopp descarta entrenar el Barça

El tècnic alemany té decidit descansar i ni la trucada de Laporta ni cap altre projecte el faran canviar d'opinió

Redacció Esport3Actualitzat

Jürgen Klopp, el tècnic alemany del Liverpool, és el desig íntim de Joan Laporta per a la banqueta del Barça. Però, tot i la voluntat del president blaugrana, el futur de l'ex del Dortmund no passa pel Camp Nou.

Klopp va anunciar fa uns dies que, després de nou temporades a Anfield, deixarà la banqueta a final de temporada. En un missatge a les xarxes socials del club, el tècnic explicava que sentia que havia arribat al final de la seva història amb el club "red" i que necessitava fer una pausa.

 


De seguida, els ullals de l'estructura esportiva del Barça es van esmolar. De fet, Laia Tudel, al "Barça reservat", ja va explicar que la intenció del president Joan Laporta era fer una trucada a Klopp per intentar convence'l d'agafar el repte del Barça i deixar enrere la idea d'un any sabàtic.

 


Ara bé, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Jürgen Klopp descarta de totes totes ser l'entrenador del Barça la temporada que ve. Té decidit descansar, i ni la trucada de Laporta ni cap altre projecte el faran canviar d'idea ara mateix. L'entorn del tècnic alemany assegura que no hi ha cap opció que Klopp sigui entrenador blaugrana l'any vinent.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut