BARÇA

Els candidats de Jorge Mendes per substituir Xavi al Barça

El pòdcast 'Barça reservat' explica que Deco lidera la cerca del nou tècnic per al Barça i Mendes ja té clar quin entrenador proposarà

Laia TudelActualitzat

El Barça ha començat la feina per trobar el substitut de Xavi com s'ha explicat en l'últim capítol del Barça Reservat de Catalunya Ràdio. Joan Laporta aposta per un tècnic de renom, amb carisma, personalitat, una idea de joc propera al Barça i sobretot que tingui capacitat per fer créixer projectes.

El director esportiu, Deco, serà l'encarregat de liderar la recerca i Joan Laporta tindrà l'última paraula. El president blaugrana fa temps que té predilecció per la via alemanya, una opció liderada per Jürgen Klopp, tècnic del Liverpool, i per Hansi Flick, ara sense equip. Hores després que Xavi anunciés que deixava el Barça a final de temporada, Joan Laporta va dir en un dels cercles de confiança, que tot i que seria molt complicat haurien de trucar a Klopp per sondejar-lo.

 

Però els candidats alemanys no són els únics en qui pensa el Barça. Altres opcions més properes com Míchel, tècnic del Girona, i Imanol Alguacil, de la Reial Societat, estan entre els candidats.

I sobre la taula Joan Laporta també tindrà el nom d'un tècnic portuguès que proposarà Jorge Mendes. L'agent portuguès, a banda de Mourinho, té tres tècnics en cartera per al Barça, un ja és dins del club, Rafa Márquez, l'altre és Thiago Motta i l'últim és Sergio Conceiçao. L'actual tècnic del Porto ja té decidit marxar a final de temporada. No ho ha dit oficialment, però ja ho ha comunicat al vestidor portuguès. Conceiçao serà el gran aspirant de Mendes i a més té el vistiplau de Deco, que el té en molt bona consideració.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut