Erling Haaland celebrant un gol amb el seu actual equip
Erling Haaland celebrant un gol amb el seu actual equip. (Foto: REUTERS)
Barça

Joan Laporta, confiat en el fitxatge d'Erling Haaland

El president del FC Barcelona ha assegurat a la seva gent de confiança que fitxarà el davanter noruec del Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

Erling Haaland és un dels jugadors més desitjats del futbol mundial. El noruec és un dels millors davanters de l'actualitat i tots els clubs europeus es barallaran pel seu fitxatge el pròxim estiu. El Barça és un dels clubs interessats i Joan Laporta ja s'ha reunit més d'un cop amb el representant del jugador, Mino Raiola.

En una d'aquestes trobades es va parlar de les condicions del fitxatge. El jugador té una clàusula de 75 milions, però Raiola diu als clubs que el preu del traspàs és de 100 milions. A aquesta xifra s'hi hauria de sumar els 40 milions en comissions, que es dividirien entre el representant i el pare del jugador. A més, també cal tenir en compte els 30 milions d'euros nets que vol cobrar el jugador cada temporada.

Tothom sap la delicada situació econòmica del Barça, però, tot i això, Joan Laporta és molt optimista en el fitxatge del noruec. De fet, tal com ha explicat el periodista Oriol Domènech al programa "Onze" d'Esport3, el president blaugrana ha assegurat al seu entorn més íntim que acabarà fitxant el jugador.

Anar al contingut