Jagoba Arrasate intenta contenir les llàgrimes en anunciar la seva marxa de l'Osasuna (EFE)
Futbol

Jagoba Arrasate s'emociona en anunciar la seva marxa de l'Osasuna

El tècnic de l'Osasuna tancarà a final de temporada una etapa de sis anys al capdavant de l'equip navarrès

Redacció Esport3Actualitzat

L'Osasuna, que havia assolit una estabilitat envejable en les últimes temporades, haurà de canviar de cicle a partir del juny: el seu entrenador, Jagoba Arrasate, ha anunciat que no renovarà el seu contracte i que deixarà l'entitat a la qual ha servit durant 6 temporades.

"He pres la decisió de no renovar amb l'Osasuna. És una decisió complicada, com us podeu imaginar. Estic tranquil i en pau amb mi mateix (...) Ha sigut l'etapa més bonica de la meva vida, però crec que ha arribat el moment (...) Ara estic obsessionat a acabar bé. He de ser honest amb mi mateix i amb el club."

Arrasate va arribar a l'equip l'any 2018, procedent del Numància, i en la seva primera temporada va obtenir un ascens històric a Primera. El fet de consolidar l'equip a la màxima categoria les campanyes següents el va convertir en un tècnic valorat per afició i directiva. L'any passat va ser el millor de tots, amb la classificació per a la final de la Copa del Rei -perduda davant el Reial Madrid- i per disputar competicions europees per primera vegada en 16 anys.

Tanta és l'estima que s'ha guanyat, que tant ell com el president de l'Osasuna, Luis Sabalza, s'han emocionat en un moment de la conferència de premsa.

"Són sis anys en els quals ens hem fet millors els uns als altres (...) Estic agraït a tothom."

 

Anar al contingut