Milan
Un grup d'aficionats xinesos del Milan (Reuters)
Futbol

Itàlia es prepara per al "derbi xinès" entre el Milan i l'Inter

El Milan acaba de ser adquirit per un grup inversor asiàtic, de la mateixa manera que l'Inter també ho va ser l'estiu passat; el partit es jugarà al migdia per coincidir amb un horari còmode a la Xina

Actualitzat

L'Inter de Milà i el Milan AC s'enfrontaran dissabte en la 32a jornada de la Sèrie A italiana en un derbi que ha estat definit com a "xinès", atès que tots dos conjunts pertanyen a uns consorcis d'inversors procedents del país asiàtic.

El partit genera una expectació especial a Itàlia en ser el primer oficial de la nova propietat del Milan, deprés que el magnat Silvio Berlusconi en va vendre dijous el 99,93% a un consorci d'inversors xinesos. L'equip "rossonero" s'enfrontarà amb un Inter que també pertany a un grup xinès des del passat estiu. A més, el matx es jugarà a les 12.30 precisament per afavorir que el públic oriental el vegi en un horari còmode.

Els dos equips arriben al derbi en estats de forma oposats: el Milan, liderat per Suso i Deulofeu, va golejar per 4 a 0 el Palerm l'última jornada, mentre que l'Inter té dues derrotes seguides que l'allunyen de la zona europea.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut