Espanyol

Héctor Moreno no assegura la seva continuïtat a l'Espanyol la temporada que ve

L'Espanyol ha tornat a la feina amb una llarga sessió de dues hores en què Joan Capdevila, recuperant-se d'una fractura de costella, ha treballat amb el grup amb tota normalitat. En roda de premsa, el mexicà Héctor Moreno ha revelat els seus dubtes sobre la seva continuïtat a l'equip.

Actualitzat

En roda de premsa, Héctor Moreno ha exposat els seus dubtes sobre la seva continuïtat a l'equip. El central, a qui li queden dues temporades i mitja de contracte, ha dit que no pot "assegurar res sobre si em quedaré o marxaré. Falta molt per això. Cada vegada que em pregunten contesto el mateix. Veurem què passa al proper mercat i al Mundial". La situació econòmica del club podria provocar la seva sortida, ja que "és cert que l'Espanyol necessita vendre futbolistes al final de cada temporada".

Abans de la seva compareixença, els jugadors de l'Espanyol havien tornat a la feina després de dos dies de descans. Javier Aguirre els ha fet suar de valent. Els blanc-i-blaus no s'havien exercitat des de dissabte al matí, en una sessió de recuperació després de la victòria de la nit de divendres enfront del Granada (1-0). Aquests dimarts al matí l'entrenador mexicà ha tingut els seus jugadors dues hores sobre la gespa, en un entrenament en què tant s'ha treballat l'aspecte físic com el tàctic.

La bona notícia ha estat la incorporació de Joan Capdevila amb tota normalitat al treball amb la resta de companys. El lateral es va trencar una costella davant el Reial Madrid tot just fa dues setmanes i en teoria encara li faltava una més per poder incorporar-se al grup. Aguirre vol preparar a consciència el duel de diumenge contra l'Athletic Club de Bilbao en el qual, a l'espera que ho confirmi el Comitè de Competició, es preveu que Víctor Álvarez no jugui per sanció.



 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut