Actualitat blaugrana

Gudjohnsen rep l'alta mèdica després de dos mesos de lesió que l'han deixat sense pretemporada

El jugador del Barça Gudjohnsen ha rebut l'alta dels serveis mèdics del club blaugrana. El davanter posa punt final a dos mesos lesionat que li han impedit afrontar la pretemporada amb el Barça. La lesió que ha tingut el blaugrana és, exactament, una inflamació dels cartílags del genoll esquerre. Gudjohnsen està concentrat amb la selecció d'Islàndia per jugar un amistós amb Irlanda del Nord.

Actualitzat
L'origen de la lesió el trobem a la temporada passada. Gudjohnsen, desanimat per quedar per darrere de Saviola en els plans de Rijkaard, es deixa anar, guanya massa pes i perd massa muscular. Això li suposa problemes als cartílags i dolor al genoll esquerre.

L'islandès torna de l'estiu amb els mateixos problemes i els serveis mèdics del Barça decideixen que comenci un pla de recuperació i no faci la pretemporada. Gudjohnsen ha de perdre pes però a la vegada no pot assumir grans càrregues de treball perquè això suposaria risc de trencament dels cartílags del genoll.

El 20 d'agost, a punt de començar la temporada, Gudjohnsen no millora i els metges del Barça decideixen ampliar el tractament quatre setmanes més. Des dels serveis mèdics fins i tot es van plantejar passar pel quiròfan si el tractament seguia sense donar fruits.

Sorprenentment el punt d'inflexió en la recuperació de Gudjohnsen el situem l'1 de setembre, un cop s'ha tancat el mercat futbolístic. A partir d'aquell moment Gudjohnsen agilitza els terminis de la seva recuperació i, fins i tot, està en condicions de marxar amb la selecció islandesa la setmana passada.

La intenció del seleccionador islandès i del mateix Gudjohnsen era jugar dissabte contra Espanya. El Barça va reaccionar, va trucar la Federació Islandesa i va pactar que el retorn de Gudjohnsen no fos fins aquest dimecres en l'Islàndia - Irlanda del Nord.
Després d'aquest partit tornarà a Barcelona i es posarà a disposició de Rijkaard per primera vegada en els dos últims mesos, tot i que els tècnics ja li han fet saber que tindrà poques oportunitats i que, en principi, és una opció que està per darrere de Giovanni dos Santos i Bojan.
Anar al contingut