Copa del Rei

Guardiola diu que el Barça és just vencedor de l'eliminatòria i Mourinho no creu que s'equivoqués en el plantejament de l'anada

Ja ho va advertir en la prèvia avançant que "el Madrid és el pitjor rival possible". Guardiola, satisfet per la classificació i orgullós dels seus jugadors, va veure les seves conviccions reafirmades per l'actuació merengue en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. El de Santpedor va reconèixer el bon partit dels blancs, tot i que va voler deixar clar que el Barça és el just vencedor de l'eliminatòria. Per la seva banda, Mourinho, que aquest dijous fa 49 anys, va recuperar la seva versió més esquerpa. El portuguès, que va dir que no parla dels àrbitres, no creu que s'equivoqués en el plantejament de l'anada. A més, Mou va assegurar que ha escoltat al vestidor blanc que "guanyar al Camp Nou és impossible".

Actualitzat
Guardiola va mostrar la seva satisfacció per haver passat l'eliminatòria, però va rebaixar l'eufòria indicant la dificultat que suposa batre l'equip madridista. "No podem pensar que al Madrid se'l guanya perquè sí. Per això cada vegada que guanyem li donem tant de valor. A doble partit hem fet una gran eliminatòria", va afirmar Guardiola, que va considerar "just" el pas a semifinals. L'entrenador català va felicitar els seus jugadors "més que mai" perquè van demostrar "molta fortalesa" i perquè van fer una "grandíssima eliminatòria".

"L'única realitat és que hem fet una bona eliminatòria, tant en el partit d'anada com en el de tornada. M'hauria agradat que ens haguessin fet menys ocasions, menys gols, però senyors, vam jugar contra el Reial Madrid i costa molt guanyar-lo", va assegurar. Guardiola va insistir que el més difícil és guanyar una cosa que sembla ja guanyada i s'ha mostrat molt content d'haver eliminat el vigent campió.

Així mateix, l'entrenador del Barça va manifestar que el públic del Camp Nou va estar "espectacular" i va enaltir a jugadors com Thiago -"ens ha ajudat molt"- i Pedro -"sabem que quan li cau l'endolla"-. En el costat negatiu, Guardiola va lamentar les lesions d'Alexis i Iniesta. Finalment, el tècnic no va voler entrar a valorar les decisions arbitrals, si bé va dir que certes accions "influeixen".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut