L'equip Ducati celebra la victòria d'Andrea Dovizioso al GP de Qatar (Reuters)
MotoGP

El Tribunal de d'Apel·lacions de la FIM resoldrà l'afer Ducati abans del GP de l'Argentina

El director general de la marca italiana i creador de la moto de Dovizioso s'ha mostrat indignat i disposat a no canviar res si la Federació Internacional de Motociclisme no diu el contrari

Actualitzat

Encara cueja la victòria d'Andrea Dovizioso al Gran Premi de Qatar de motociclisme, la primera cursa del mundial de MotoGP, ja que els  equips van denunciar que havia utilitzat un apèndix il·legal a la seva moto.

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha confirmat en un comunicat oficial que el Tribunal d'Apel·lacions prendrà una resolució definitiva sobre la legalitat de l'aleró posterior una vegada hagi escoltat les parts, i serà abans del Gran Premi de l'Argentina que es disputarà el pròxim 31 de març.

El director general de Ducati, Gigi Dall'igna, enginyer en cap de la marca italiana i creador de la moto de Dovizioso, s'ha mostrat indignat i disposat a no canviar res si la federació internacional no diu el contrari.

"Cada cop que Ducati fa una innovació tothom surt a reclamar un canvi de reglament. Yamaha va fer el mateix que nosaltres l'any passat i ningú no va protestar."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut