Andrea Dovizioso, celebrant el seu triomf a Losail amb membres de l'equip (EFE)
Motor

Quatre equips denuncien Ducati i posen en entredit la victòria de Dovizioso a Qatar

La reclamació d'Honda, Suzuki, KTM i Aprilia al Tribunal d'Apel·lació de l'FIM per entendre que les Ducati portaven un aleró no autoritzat pot acabar variant la classificació de MotoGP

Actualitzat

Els equips Honda, Suzuki, KTM i Aprilia han presentat una reclamació contra l'equip Ducati en entendre que les motos que pilotaven Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci i Jack Miller durant el Gran Premi de Qatar de MotoGP portaven un aleró aerodinàmic que contravenia el reglament.

Aquest fet posa en entredit la victòria de Dovizioso a la primera cursa del Mundial de Moto GP a l'espera que el Tribunal d'Apel·lació de l'FIM decreti en segona instància al voltant de la reclamació, que va ser rebutjada en primera instància pels comissaris de la cursa.

El dictamen del Tribunal d'Apel·lació de l'FIM hauria de saber-se abans de la segona cursa del Mundial, el Gran Premi de l'Argentina, que serà transmesa en directe per TV3 el 31 de març. Mentrestant, Dovizioso continua sent el líder del Mundial, però de forma provisional.

Anar al contingut