MotoGP

Dovizioso supera Márquez en un final d'infart en la primera cursa del mundial al GP de Qatar

El pilot de Cervera ha tornat a mantenir un intens duel amb l'italià, que s'ha acabat imposant per un estret marge de només 23 mil·lèsimes després d'una lluita aferrissada

David CarballoActualitzat

Marc Márquez ha començat la defensa del títol mundial de MotoGP amb una segona posició al Gran Premi de Qatar al circuit de Losail. El pilot de Cervera ha tornat a mantenir un intens duel amb Andrea Dovizioso, que s'ha acabat imposant per un estret marge de només 23 mil·lèsimes després d'una lluita aferrissada. Cal Crutchlow ha completat el primer podi de la temporada just al davant d'Àlex Rins, que s'ha hagut de conformar amb la quarta posició.

Maverick Viñales, que sortia des de la "pole position", ha fet una mala arrencada que l'ha penalitzat tota la cursa i només ha pogut ser setè, superat pel seu company d'equip a Yamaha, Valentino Rossi, que ha acabat cinquè.

En la seva estrena amb Honda, Jorge Lorenzo ha tingut una actuació discreta i només ha pogut ser catorzè, molt lluny dels pilots capdavanters. Pel que fa a la resta de pilots catalans, Aleix Espargaró ha estat desè; el seu germà Pol, tretzè, i Tito Rabat, dinovè.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut