Gerard Piqué
Gerard Piqué, amb un dels seus fills, després d'haver tallat la xarxa al Calderón (Getty-Gonzalo Arroyo)
Futbol

Gerard Piqué donarà la xarxa de la Copa del Rei a un soci de l'Atlètic de Madrid

El central sortejarà el record entre els aficionats del Vicente Calderón, que han dit adeu al seu estadi després de mig segle d'història

Actualitzat

Gerard Piqué té el costum de tallar un tros de la xarxa d'una porteria, si no tota sencera, cada vegada que guanya un títol en una final, justament a la manera dels basquetbolistes amb la de la cistella.

Dissabte, al Vicente Calderón, on el FC Barcelona es va proclamar campió de la Copa del Rei contra l'Alabès (3-1), no va poder deixar de fer-ho, i aquesta vegada va ser amb una finalitat certament romàntica.

En sortir de camp, va declarar que volia sortejar aquest tros de xarxa entre els socis de l'Atlètic de Madrid. Coneixent l'esperit burleta del central, molts aficionats es podrien pensar que es tracta d'una frivolitat, però, de fet, no ho és.

La final de Copa va ser l'últim partit que es disputava al Calderón, un dels estadis històrics del futbol espanyol. El club "colchonero" tindrà una nova seu a partir de la temporada que ve, i els aficionats es van acomiadar fa una setmana, en la conclusió de la Lliga, del que ha estat casa seva des del 1966.

Amb la iniciativa de Piqué, almenys un dels socis de l'entitat podrà tenir un record sentimental d'un lloc que, de ben segur, ha estat especial per a milers de persones.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut