Barça

Luis Enrique s'acomiada del Barça amb nou títols en tres temporades

L'entrenador asturià deixa el càrrec amb un palmarès envejable: 2 Lligues, 3 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 1 Supercopa d'Espanya, 1 Supercopa d'Europa i 1 Mundial de Clubs

Actualitzat

Luis Enrique Martínez ha dirigit aquest vespre el seu últim partit com a tècnic del FC Barcelona després de tres temporades en què ha aconseguit nou títols de 13 possibles i ha sumat més del 76% de victòries.   

Després d'assolir la seva tercera Copa del Rei consecutiva en vèncer a l'Alabès (3-1) al Vicente Calderón, l'entrenador asturià deixa el seu càrrec amb un palmarès envejable. Luis Enrique se'n va fent ple en el torneig del KO, amb dos campionats de Lliga i un subcampionat disputat fins a l'última jornada i una Lliga de Campions, al que cal sumar la Supercopa d'Espanya d'aquesta temporada, i la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs de l'anterior.

L'entrenador asturià s'ha endut el triomf en 137 dels 180 partits que ha dirigit, mentre que ha empatat 22 i ha perdut 21. El domini en aquests tres anys es reflecteix en els gols, ja que el Barça ha encaixat només 148, menys d'un per partit, però ha anotat 519, el que fa una mitjana de 2,88 per partit.

Després d'anunciar la seva marxa fa mesos, Luis Enrique deixa el Barcelona amb el llistó molt alt per al seu successor en el càrrec, el nom del qual s'espera que s'anunciï en els pròxims dies. 

Palmarès:
2 Lligues
3 Copes del Rei
1 Lliga de Campions
1 Supercopa d'Espanya
1 Supercopa d'Europa
1 Mundial de Clubs
    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut