Gavi, al terra del Nuevo Zorrilla amb dolor al genoll
Gavi, al terra del José Zorrilla amb dolor al genoll
Barça

Gavi es trenca el lligament encreuat del genoll dret i pot dir adeu a la temporada

Si es confirma el diagnòstic de la primera exploració haurà de passar pel quiròfan i estar entre 6 i 8 mesos de recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

La visita de Geòrgia a Valladolid havia de ser un tràmit per als jugadors d'Espanya, ja classificada per a l'Eurocopa 2024, però per a un d'ells serà un dia de molt mal record. El blaugrana Gavi ha hagut de retirar-se al minut 27 després de fer un moviment estrany al genoll dret. Minuts abans havia estat atès pels metges del combinat estatal després de rebre una entrada per darrera d'un jugador georgià.

Trencament de l'encreuat

El de Los Palacios ha marxat del camp entre llàgrimes i gestos de frustració. El basc Sancet ha ocupat el seu lloc. Des d'un primer moment el contratemps no ha donat espai a l'optimisme i els metges de la selecció s'han mostrat "molt preocupats" un cop feta una primera exploració. Amb el matx encara en disputa ja han qualificat la lesió al genoll dret d'"important": el primer diagnòstic apunta que Gavi s'ha fet un trencament del lligament encreuat del genoll dret.

Està previst que arribi a Barcelona de matinada i se sotmeti a més proves mèdiques per conèixer l'abast definitiu. De confirmar-se, haurà de passar pel quirofan i el temps estimat de baixa serà d'entre 6 i 8 mesos. Es tem, a més, que pugui tenir afectat el lligament lateral, com han indicat alguns mitjans. Adeu a la temporada i, molt probablement, als tornejos de seleccions que havia de jugar a l'estiu, Eurocopa i els Jocs Olímpics de París. 

Al si del vestidor, els companys de Gavi han estat conscients en tot moment de la gravetat del problema i el també blaugrana Ferran Torres li ha dedicat el 2-1. 

El gest de Ferran dedicant el gol al seu company Gavi

Aquestes són primeres imatges del futbolista de 19 anys abandonant l'estadi amb l'ajuda de crosses:

En la darrera concentració de seleccions, la d'octubre, Gavi també va ser notícia per problemes físics. En aquella ocasió, malgrat no entrenar-se els primers dies amb els companys, el seleccionador Luis de la Fuente el va seguir posant de titular.

En un moment en què la infermeria culer havia començat a buidar-se --només hi queden Sergi Roberto i un quasi recuperat Frenkie de Jong--, aquests dies el virus FIFA ja havia encomanat Ter Stegen, amb molèsties lumbars.

Anar al contingut