Gavi, sempre intens (@SEFutbol)

Sense descans per a Gavi en la victòria d'Espanya sobre Escòcia (2-0)

Els gols de Morata i Sancet aplanen el camí de la selecció espanyola en la fase de classificació per a l'Eurocopa. També han estat titulars Ferran Torres i Balde, substituït al descans

• Pas endavant d'Espanya en el seu camí cap a l'Eurocopa del 2024. Ha tombat Escòcia (2-0), en la revenja de Hampden Park, i es consolida en la segona posició del grup A. Els gols de Morata i Sancet, a la segona part, reforcen les aspiracions de la selecció de De la Fuente.
  • El davanter de Foios, precisament, ha disposat de la primera oportunitat clara del partit, en el minut 2. Ha rematat massa creuat davant del porter escocès, Angus Gunn.
  • A Espanya li ha costat traudir el domini en ocasions de gol. Mikel Merino ha topat amb el pal just abans del descans.
  • De la Fuente ha fet debutar amb la selecció espanyola Bryan Zaragoza, el madridista Fran García --que ha substituït Balde a la mitja part-- i el davanter de l'Athletic Oihan Sancet.
Balde, titular contra Escòcia (@SEFutbol)
  • Amb 0-0 al marcador, a Escòcia li han anul·lat un gol de McTominay. Era el minut 59. Després de revisar l'acció al VAR, l'àrbitre ha vist una falta de l'escocès Hendry sobre Unai Simón.
  • Quan faltava un quart d'hora per al final, Morata ha fet caure la resistència d'Escòcia. L'atacant de l'Atlètic de Madrid ha rematat en planxa una centrada de Jesús Navas i ha desfet la igualada.
Morata, en ratxa (EFE)
  • Una relliscada inoportuna de Hickey ha permès a Joselu fer l'assistència cap a Sancet, autor del defintiu 2 a 0, al minut 86.
  • Espanya s'enfrontarà diumenge a Noruega, a Oslo. El combinat escandinau no ha fallat contra Xipre (0-4), amb un doblet de Haaland, i manté els dos punts de desavantatge respecte a Espanya en el grup.