Ter Stegen, en un entrenament d'aquests dies amb Alemanya
Ter Stegen, en un entrenament d'aquests dies amb Alemanya
barça

Ter Stegen posa fi a la concentració amb Alemanya per problemes a l'esquena

El porter arrossega dolors lumbars des de l'inici de temporada. El seleccionador alemany, Nagelsmann, ha parlat de "mal d'esquena agut"

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest últim parèntesi de seleccions està sent cruel amb el Reial Madrid, però el virus FIFA sembla que pot encomanar el Barça. Aquest divendres el seleccionador alemany, Julian Nagelsmann, ha sorprès anunciant que el seu porter titular, Marc-André ter Stegen, es perdrà els dos partits amb la "mannschaft".

Dolors lumbars sota control

Nagelsmann ha assenyalat que el blaugrana té un "mal d'esquena agut" i dissabte tornarà a la capital catalana per avaluar el seu estat. El cert és que els dolors lumbars del segon capità no són d'ara. Persisteixen des de l'inici de temporada però al Barça no salten les alarmes ja que es considera que els tenen sota control.

El pròxim compromís oficial dels culers no arribarà fins al dissabte 24 al camp del Rayo Vallecano. Malgrat no sembla greu, si el de Mönchengladbach continués amb problemes es podria produir el debut aquest curs del porter suplent Iñaki Peña.

El contratemps arriba quan a la infermeria blaugrana només hi queden Sergi RobertoFrenkie de Jong, pendent de rebre l'alta de cara al matx de Vallecas, després de la plaga de lesions que ha condicionat l'equip els primers mesos de temporada. 

Anar al contingut