Garbiñe queixant-se del dolor a la cama (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza es retira en el torneig de Brisbane

La tenista hispanoveneçolana, que aspirava a recuperar el número u mundial, ha abandonat en el seu primer partit oficial de la temporada per unes fortes rampes

Actualitzat

Garbiñe Muguruza no ha començat el 2018 amb bon peu. La tenista hispanoveneçolana s'ha vist obligada a abandonar el seu primer partit de l'any, en la primera ronda de l'ATP 250 de Brisbane, a Austràlia.

Muguruza, que s'enfrontava amb la sèrbia Aleksandra Krunic, ha tingut unes fortes rampes i ha tirat la tovallola al tercer set, després d'haver guanyat el primer i haver cedit el segon. En el moment de la retirada anava manant també en la tercera mànega (7-5, 6-7 i 2-1).

Actual número dos del rànquing de la WTA, Muguruza aspirava a recuperar el número u mundial en cas d'arribar a la final del torneig de Brisbane, que serveix de preparació per al primer Grand Slam de la temporada, l'Open d'Austràlia, que comença el 15 de gener.

Andy Murray també s'esborra

En el mateix torneig, però en el quadre masculí, s'ha registrat un altre abandonament. L'ex-número 1 mundial Andy Murray, que va reparèixer la setmana passada en un torneig d'exhibició, s'ha ressentit del maluc, la mateixa zona que l'ha mantingut de baixa durant cinc mesos. Ara per ara, la participació de l'escocès a l'Open d'Austràlia està en dubte.  

Anar al contingut