Espanyol

Fuentes fa un balanç positiu de la pretemporada de l'Espanyol i assegura que l'equip millorarà la seva capacitat ofensiva

El lateral andalús, que ha meravellat els aficionats en els seus primers dies com a perico, assegura que el balanç de la pretemporada dels blanc-i-blaus és força positiu, però encara hi ha algunes coses que s'han de millorar, sobretot a nivell ofensiu.

Actualitzat
La jornada de partits internacionals també afecta l'Espanyol, que afronta aquests últims dies de preparació abans de l'inici de la Lliga sense quatre dels seus homes: Pizzi, Stuani, Héctor Moreno i Wakaso. L'equip ha tornat a la feina aquest dimecres, després d'un dia de festa. Els de Javier Aguirre tancaran la primera jornada de la Lliga, perquè jugaran dilluns contra el Celta de Luis Enrique.

Fuentes fa un balanç positiu

L'encarregat d'atendre la premsa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque ha estat Juan Rafael Fuentes. El lateral andalús, que ha meravellat els aficionats en els seus primers dies com a perico, assegura que el balanç de la pretemporada dels blanc-i-blaus és força positiu, però encara hi ha algunes coses que s'han de millorar, sobretot a nivell ofensiu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut