Fernando Alonso puja al cotxe amb el número 29 (EFE)
Automobilisme

Estrena positiva de Fernando Alonso a les 500 Milles d'Indianapolis

El pilot asturià ha acabat en primera posició en l'entrenament amb els debutants i després s'ha mantingut durant estona amb el setè millor registre

Actualitzat

Fernando Alonso, doble campió del món de Fórmula 1, ha estat aquest dilluns el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures de les 500 Milles d'Indianapolis, que es disputarà al mític oval d'Indiana el proper 28 de maig.
   
El pilot asturià, que acaba d'arribar als Estats Units després d'haver quedat dotzè en el Gran Premi d'Espanya disputat aquest diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya, ha conclòs en primera posició aquest primer entrenament oficial de dues hores d'orientació, en què els debutants han rodat al costat d'algun dels pilots veterans.

Alonso ha encapçalat la taula de velocitats mitjanes, en rodar a 221,634 milles per hora (356,67 quilòmetres per hora). El segon millor en aquesta sessió ha estat el català Oriol Servià, que ja ha competit diverses vegades en les 500 Milles. Servià ha rodat a una mitjana de 220,759 milles per hora (355,25 quilòmetres per hora).

Dinovè en total

Més endavant, en la sessió d'entrenaments lliures que s'ha disputat ja amb els principals pilots, Alonso s'ha mantingut en el setè lloc mentre ha estat en pista, però posteriorment altres pilots han anat millorant el seu temps fins a dexar-lo en el dinovè millor registre. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut