Girona

Eusebio: "Em quedo amb la bona feina que hem fet a la primera part"

El tècnic del Girona ha admès que el seu equip no ha fet una bona segona part al Sánchez Pizjuán però s'ha mostrat orgullós del treball i la mentalitat dels seus jugadors

Actualitzat

L'entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, ha admès en roda de premsa que el seu equip no ha fet una bona segona part al Sánchez Pizjuán, però ha volgut destacar la bona imatge que han ofert en els primers 45 minuts.

"Em quedo amb la feina, amb la capacitat de treballar i competir d'aquest equip, sobretot al primer temps. Em fa sentir orgullós del treball i la mentalitat dels nostres jugadors. El primer temps ha estat molt igualat. Hem entrat bé al segon temps però els dos gols ens han obligat a obrir-nos més i això facilitava la sentència al contracop".

Eusebio no ha descartat incorporar jugadors al mercat d'hivern i ha valorat de forma positiva el debut a la lliga del jove del filial Valery.

"He alineat Valery perquè té perfil ofensiu i és un futbolista ràpid, que ocupa molt bé la banda. Per ser el seu debut ha fet una bona actuació en un camp difícil davant un rival de molta entitat. Estic molt content amb ell".

Per últim, el tècnic gironí ha destacat la importància del pròxim partit de lliga contra el Getafe a Montilivi, amb l'objectiu de trencar una ratxa de dues derrotes consecutives en l'últim matx abans de l'aturada nadalenca.

"El partit de divendres amb el Getafe és molt important per capgirar aquests darrers resultats i per anar-nos-en de vacances amb molt bones sensacions".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut